diumenge, 8 de novembre del 2009

Napoleó Bonaparte

Aquest documental monumental sobre Napoleó es remunta als seus orígens a l'illa de Còrcega, la seva arribada a França amb només nou anys per a estudiar becat en una acadèmia militar, la impressió que li va causar la Revolució als seus vint anys i l'inici de la seva carrera política a Còrcega. A banda d'això aprofundeix força en el perfil psicològic del personatge, els seus complexes de provincià, l'ambició desmesurada, l'adolescent rencorós que va ser... Tot plegat abans de començar a abordar el Napoleó que hem conegut a classe des del 18 de Brumari i explicar tot el procés de desplegament de l'Imperi fins a Waterloo i el seu final a Santa Helena. Trencat en 21 clips de video de gairebé deu minuts cadascun, el podeu anar seguint a partir d'aquest incrustat que és on comença o saltar al clip que vulgueu en funció de l'esdeveniment que us interessi, no és dificil de trobar perquè el documental segueix un ordre cronològic.

5 comentaris:

  1. Perfecte per completar els nostres apunts de Napoleo Bonaparte, es fa mes agradable estudiar-ho amb videos.

    ResponElimina
  2. Trobo que aquest "reportatge de Napoleó està molt bé, ja que ens amplia la informació sobre Napoleó, sobretot de la seva família, l'ambient que hi havia, la duresa amb que van tractar Napoleó etc... Tota aquesta informació molt interessant de la vida familiar de Napoleó està barrejada amb fets polítics importants...En general és molt interessant.

    Marc Díaz Trujillo

    ResponElimina
  3. Trobo força essencials aquests videos per estudiar i aprendre la vida de Napoleó Bonaparte. Ja que ens explica totes les seves accions polítiques i fins i tot aprofundeix en la seva vida personal. Un fet que a mi personalment m'ha agradat bastant, perquè tenim la possibilitat de veure com ell tractava als seus fills i a la seva família, i com i amb quines idees el van educar.

    Marta Pàez Izquiedo

    ResponElimina
  4. Crec que està bé el video per a entendre millor els apunts de la vida Napoleó i fa més fàcil que se't quedi. A més també hi ha informació nova que no va malament saber-ho.

    judit sostres escursell

    ResponElimina
  5. Aquesta amplificació sobre la vida de Napoleó ens ajuda a visualitzar com podia ser la vida professional i privada d'una persona rica i amb poder, com és Napoleó.


    Isaac Giménez Flores

    ResponElimina