dimecres, 8 de setembre del 2010

La crisi mundial de l'aigua

3 comentaris:

  1. Hector,
    Crec que tenim que ajudar als països de l'Africa per que tenen el mateix dret que nosaltres a beure aigua potable i neta, i no aigua bruta i amb escrements humans.

    ResponElimina
  2. Soc l'Alex Diaz
    Aquest video m'ha semblat interessant perque demostra molt calrament els greus problemes que hi ha als paissos subdesenvolupats amb la manca d'aigua i mala gestió del governs.

    ResponElimina
  3. Video prou interessant el qual ens mostra les problemàtiques de l'aigua relacionades amb la crisi. Avui dia els països del tercer món pateixen problemes molt greus com la mala gestió d'hidrics en que l'escassetat de l'aigua als països del tercer món és cada vegada més preocupant. Hi ha la necessitat de que assegurin un subministrament segur. També cal depurar les aigües residuals i crear infraestrcutures de clavegueram.

    Tota aquesta mala gestió dels hídrics comporta a una mala higiene, infermetsts i diarrees infantils, i a més a més provoca una escolaritat deficient.
    Es un video on queda reflectit la situació que actualment pateixen molts països del tercer món a causa de la crisi de l'aigua.
    María Cuenca Martínez

    ResponElimina